CQuartz Professional biedt de nieuwste ontwikkeling in de nanotechnologie door een samenstelling van koolstofverbindingen en SiO2 met gemodificeerde nanodeeltjes.

Elk SiO2 atoom bevat meerdere koolstofverbindingen, waardoor er een coating ontstaat met een hoge dichtheid. Wanneer de coating eenmaal aan de lak gehecht is dan beschermt CQuartz Professional niet alleen de glans en diepte, maar verbetert deze ook! De coating verhardt de lak en zorgt voor een jarenlange bescherming.

Duurzaamheid, hydrofobiteit, vlekbestendigheid, bescherming tegen zuren en vuil afstotendheid is met deze Pro versie van CQuartz sterk verbeterd en tot een geheel ander niveau verheven. Een CQuartz Professional behandeling zorgt ervoor dat het oppervlakte glanzender en schoner wordt én makkelijker te wassen en te onderhouden is.

 

 

CarPro Gliss is dè nieuwe innovatie van CarPro voor een ultra glad-, glanzend- en water afstotend oppervlakte. Deze geweldige top coating kan gebruikt worden bovenop bestaande Cquartz coatings of als alleenstaande coating.
Waar normale coatings nogal stroef aan kunnen voelen geeft CarPro Gliss een ongeëvenaarde gladheid die je nergens anders terug zult vinden. Daarnaast geeft Gliss een geweldige glans mee en een uiterst sterke hydrofobe werking. 

De CarPro Leather & Vinyl Coat geeft de ultieme bescherming aan zowel lederen als Vinyl oppervlaktes in het hele interieur van de auto. Deze High Tech formule is ontwikkeld uit alleen de beste ingrediënten die beschikbaar zijn en biedt een "Beter dan nieuw" finish zonder glanstoevoeging! Dit product is ontwikkeld om een ultieme combinatie van extreme bescherming die bijzonder duurzaam is en waarbij het behandelde oppervlak toch natuurlijk zacht blijft aanvoelen.

CQuartz Leather & Vinyl is speciaal ontwikkeld om een langdurige bescherming te geven tegen vlekken, vervuiling, verf uit spijkerbroeken en UV straling. Het onderhoud van het leder zal na de applicatie van dit product alleen nog maar bestaan uit het simpel afnemen met een licht vochtige doek. CQuart Leather & Vinyl verkleurd of vervaagt niet met zelfs de meest extreme UV straling.

CQuartz DLUX is een glascoating die geschikt is voor velgen én voor kunststof. Dit unieke product is geen wax maar een glascoating die een langdurige bescherming geeft aan uw kostbare velgen en kunststof delen. CQuartz DLUX kan tot wel een jaar bescherming bieden. 

FlyBy Forte, de nieuwste duurzame coating voor uw ramen van CarPro
Ruitenwissers, vervuiling, ruitensproeiervloeistoffen e.d. zijn de moeilijkste condities voor ramencoatings en meestal zijn deze daar dan ook niet goed tegen bestand.

FlyBy Forte is een compleet nieuwe formule die een extreem duurzame laag geeft aan de ramen met een verwachte levensduur van wel 2 jaar. Regendruppels zullen bij een snelheid vanaf 50 km/u van de ramen afvliegen waardoor het gebruik van ruitenwissers op hogere snelheden niet meer nodig is. Een groot bijkomend voordeel is dat de ruitenwissers (indien deze benodigd zijn vanwege het rijden op lagere snelheid) niet zullen klapperen, stuiteren of piepen.